torstai 5. toukokuuta 2016

Lotan vapunviettoa Shanghaissa

"Huh,kun on kuuma!!" oli ehkä ensimmäinen ajatus joka kaikille meille juolahti mieleeni saapuessamme Shanghain Pudong-lentokentälle 30.4 noin kello 7.

Pian laukkujen noudon ja turvatarkastuksen jälkeen löysimme meitä vastaan tulleet kiinalaiset opettajat, jotka ohjasivat meidät bussille, joka veisi meidät koululle.

Koululla meitä oli vastassa iso joukko tuttuja kasvoja. Pian eräs minulle vielä siinä kohtaa tuntematon tyttö, Angela, esittäytyy ja kertoo toimivansa seuraavat 7 päivää minun hostinani.

Kiinassa vietettiin lauantaista maanantaihin Vapun kaltaista labor daytä, jolloin saimme nämä päivät viettää host-perheen kanssa. Meidän perheessä ei mitään arjesta poikkeavaa tehty. Päivisin kävimme ulkona lounaalla koko perheen voimin ja iltaisin pääsimme kahdestaan Angelan kanssa lähteä tutkimaan kaunista Shanghaita. Maanantaina, eli viimeisenä lomapäivänä, menimme kaikki yhdessä laulamaan karaokea! Se oli erittäin kivaa ja oli myös hauskaa huomata kuinka samanlainen musiikkimaku meillä kaikilla on.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti